PIZZERIA CASA NAPOLI

PIZZERIA CASA NAPOLI Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 334 beoordelingen
1 aug 2020 om 0:13 Er zat geen kruiden boter bij het brood. Verder wel erg lekker
29 jul 2020 om 4:52 Geen lange tijden en super lekker eten!
26 jul 2020 om 20:41 We zaten op een camping in Wanneperveen, dus bezorgen duurde langer dan verwacht en pizza was uiteraard ook iets minder warm dan gehoopt. Desalniettemin goed belegde en lekkere pizza's! Top dat jullie wilde bezorgen!
25 jul 2020 om 21:14 Bezorging duurde ietwat lang, maar de pizza’s waren heerlijk. Goed gevuld en goede smaak, ik ga zeker nog eens bestellen!
25 jul 2020 om 7:56 Alle reviews met vijf sterren van dit restaurant moeten wel nep zijn want de pasta die ik besteld had was zo bizar slecht dat ondanks mijn extreme honger ik het maar voor de helft heb opgegeten. Amateurisme ten top... Bestelling duurde 2 uur...
24 jul 2020 om 18:13 Zoals altijd weer geweldig!!! De zalm volgens nieuw recept is een echte aanrader
21 jul 2020 om 20:55 Foutje met thuisbezorgd volgens Casa Napoli, dus duurde erg lang. Maar erg lekker allemaal. Beetje jammer dat er geen aardappeltjes of patat bij zat en dat de satesaus vergeten was. Volgende keer weer een herkansing! Maar wat we kregen was top!
20 jul 2020 om 21:49 Helaas was de chauffeur meer dan 15 minuten te laat ... Het eten was geweldig!
20 jul 2020 om 14:25 Bezorging duurde veel langer dan bij de bestelling vermeld werd. Eten was prima.
20 jul 2020 om 9:39 Vriendelijke bezorger en kwalieit was super